Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

ΝΥΧΙΑ!!


γεια σας!! είμαι η νέα  writer του blog !!
η πρώτη μου ανάρτηση  θα έχει να κάνει με τα  νύχια !!
δηλαδή μέσα από μερικά βίντεο που θα σας δειξω  παρακάτω θα κάνουμε τέλεια σχεδiα στα νύχια μας ! ..αλλά για να αρχίσουμε να βάφουμε τα νύχια μας θα πρέπει πρώτα να μάθουμε να τα φροντίζουμε !!
να μερικές συμβουλές !!


1. Απολέπιση

Χρησιμοποιήστε ένα σκραμπ χεριών η ένα σκραμπ σώματος (υπάρχουν σε όλα τα μαγαζιά καλλυντικών ή ακόμα και σε σουπερ μάρκετ) και τρίψτε καλά την περιοχή γύρω από τα νύχια σας.

TIP: Φτιάξτε σκραμπ μόνες σας, αναμειγνύοντας ζάχαρη με λίγο ελαιόλαδο σε ένα μπολάκι.

2.Πετσάκια

Βάλτε λίγο ειδικό ενυδατικό λάδι γύρω από τα νύχια σας και σπρώξτε τα πετσάκια προς τα πίσω, χρησιμοποιώντας μία μπατονέτα ή ένα ξυλάκι, στο οποίο θα έχετε στρίψει λίγο βαμβάκι στην άκρη. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι, για να κόψετε τα πετσάκια, γιατί, όταν αυτά μεγαλώσουν, δεν θα είστε πολύ ικανοποιημένες από την εμφάνισή τους.3. Ενυδάτωση

Απλώστε μία κρέμα χεριών ή ακόμα καλύτερα μία μάσκα χεριών και αφήστε τη να δράσει για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά τα χέρια σας.

4.Κόψιμο και λιμάρισμα

Ήρθε η ώρα να φέρετε τα νύχια στο μήκος της αρεσκείας σας, κόβοντας (εάν είναι πολύ μακριά) ή λιμάροντάς τα. Το σχήμα που σας προτείνουμε είναι το τετράγωνο με στρογγυλεμένες άκρες.5.Φινίρισμα

Πριν απλώσετε το βερνίκι, περάστε τα νύχια σας με μία ειδική λίμα γυαλίσματος, έτσι ώστε να στρωθεί καλύτερα το χρώμα.

Aυτές ήταν μερικές συμβουλές για τέλεια νύχια πριν το βάψιμο !!

τώρα ας δούμε τα βιντεάκια που σας ανέφερα πιο πάνω !!
και για τiς directioners !!!!


αυτά από μένα φιλάκια !!
dimi♥♥♥♫


3 σχόλια: